Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Bericht van de dominee van Havad Nagy Attila, december 2020 Bericht van de dominee van Havad Nagy Attila, december 2020

Lieve zusters en broeders in Christus, die in Leiden wonen, lieve Ellis, familie Oosthoek en iedereen! Let op! Ik sta aan de deur en klop! Met deze woorden uit Openbaring 3 begint een kerstgedachte en -wens van de dominee van Havad aan ons allen. Hij beeindigt zijn bevlogen verhaal ook met ons allen hartelijk te danken voor de bijdragen die we in de loop der tijd via de ‘vaas’ en anderszins schenken aan de mensen die dat hard nodig hebben in Havad, dat zij voor ons bidden en weten dat wij voor hen bidden. Mensen die Wijkinfo via de computer ontvangen krijgen de hele brief integraal toegestuurd (zie bijlage). Attila schrijft altijd in het Engels.
Het gaat te ver om te spreken van een kerstpakket, hier in Nederland is het vaak een bedankje van de werkgever. In Havad is het veel meer. Net even iets extra's hebben tijdens de feestdagen, een stukje chocolade. Wat zou er gebeuren als wij hier in ons kerstpakket wasmiddel aantreffen? Daar wordt het met open armen ontvangen.
Als u een bijdrage wilt over maken, het bankrekeningnummer is NL29 ABNA 0566 0577 00 ten name van Commissie NEAUA in Leiden.
Namens de bewoners van HAVAD, dank voor uw giften maar ook voor uw vriendschap door de jaren heen.
Hans van der Vlist

 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst de Pelgrim (van tevoren opgeven)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Online kerkdienst
meer
 
Start kringen
meer
 
Zondag 13 juni gaan we weer starten met kerkdiensten in de Pelgrim
meer
 
Instructie : Online kerkdienst aanzetten op laptop of computer
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.