Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim. Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim.

Na vijf weken verplicht telefonisch aanmelden heeft de kerkenraad in overleg met de corona-coördinator besloten om vanaf 2 augustus met een lijst van regelmatige bezoekers van de afgelopen 5 zondagen te gaan werken, zonder verplichte telefonische aanmelding op vrijdag. Van de 46 stoelen in 1,5m opstelling blijven er gemiddeld 20-25 stoelen onbezet.
De aanmeld procedure is nu als volgt: bij binnenkomst meld u zich (verplicht) bij de coördi-nator achter de tafel, en wordt een kruisje achter uw naam gezet. Bent u nog niet eerder ge-weest, geeft u dan uw naam èn telefoonnummer door bij binnenkomst, bij de coördinator achter de tafel. Zo is er altijd een actuele lijst van aanwezigen in de dienst, mocht er contact-onderzoek van de GGD nodig zijn. Het van te voren verplicht bellen om aan te melden ver-valt hiermee.
Verder blijven de bekende regels van kracht:
1. Wanneer u zich de dag van de dienst niet goed voelt of koorts heeft, komt u dan niet.
2. Houd 1,5 meter afstand.
3. Hoesten of niezen in elleboog of papieren zakdoekje.

 

 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst in de Pelgrim
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim.
meer
 
Online kerkdienst
meer
 
DE NAAM VAN ONZE NIEUWE VIERPLEK
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
Spaardoel 40-dagentijd Christenen uit Pakistan
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.