Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 

donderdag 8 augustus 2024

Zangmiddag

Datum: 
 donderdag 8 augustus 2024
Tijdstip: 
 14.30 uur
Locatie: 
 De Vredeskerk

Zangmiddag op 8 augustus  in de Vredeskerk om 14.30 uur.
Natuurlijk kent u ze nog, liederen als ‘Waar de blanke top der duinen’ en ‘De paden op, de lanen in...’.Maar je krijgt niet vaak de gelegenheid om ze met elkaar te zingen. Gelukkig kan dat binnenkort weer eens! 
Want op donderdagmiddag 8 augustus organiseert de Stuurgroep Ouderen een zangmiddag in de Vredeskerk onder het motto: Kun je zingen, zing dan mee!  Met begeleiding van pianiste Ingrid  Weitenberg (uit De Regenboog) gaan we oude Nederlandse liederen zingen. Het is een middag voor álle ouderen ( 70 +) in de PgL!
U hoeft beslist niet goed te kunnen zingen om een fijne middag te hebben. Dat kan ik zelf ook niet, maar ik verheug me erop om met elkaar liederen te zingen die ik vroeger op Koninginnedag zong en tijdens het wandelen van de Avondvierdaagse. Het gaf een fijn gevoel van saamhorigheid. Natuurlijk drinken we na afloop gezellig koffie en thee mét wat lekkers met elkaar.
Misschien denkt u: De Stuurgroep Ouderen, wie zijn dat nu weer?  Op de pagina van de Algemene kerkenraad in het laatste Leids Kerkblad leest u meer over ons .
Maar vooral belangrijk is uw komst op 8 augustus. Daar verheug ik me op. En neem gerust iemand mee, dat is wel zo gezellig!
Jorine de Klerk
 

terug
 


 
 
 

Kerkdienst De Pelgrim
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10.00 uur
meer details

 
Startzondag 8 september 2024
meer
 
Vacature koster
meer
 
Vacature penningmeester
meer
 
Kliederkerk
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.