Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Online kerkdienst Online kerkdienst
De dienst komt in de lucht op zondagmorgen rond 10.00 uur en blijft bewaard tot zaterdagochtend. U ziet eerst de melding "Video niet beschikbaar". Klik dan gewoon op "Bekijk deze video op YouTube".Uw bijdrage aan de collecten is van groot belang. Ook voor de PGL lopen in deze moeilijke tijd de kosten gewoon door en staan we voor onbekende uitdagingen.
Met de Givt app kunt u aan onze drie collectes geven.Als u bovenstaande QR code scant komt U automatisch in het collecte scherm van Leiden Zuidwest. Door op het "+" teken te drukken komt er een nieuw veld om een bedrag in te vullen. Als u niet op het "+" teken drukt en maar één bedrag invult en verzendt, gaat het hele bedrag naar de diaconie.

U kunt uw collectebijdrage ook overmaken naar NL71 INGB 0678 6510 94 t.n.v. de Protestantse gemeente te Leiden o.v.v. datum van de dienst en naam van de wijkgemeente Leiden Zuidwest. Het bedrag dat u overmaakt wordt dan evenredig verdeeld over de drie doelen die in de online kerkdienst zijn genoemd.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst De Pelgrim
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Online kerkdienst
meer
 
In kerkblad aangekondigde activiteiten gaan niet door
meer
 
Het Allerzielen project gaat wel door
meer
 
De schelp als pelgrimsteken
meer
 
Avondmaal in corona-stijl
meer
 
Beheer de Pelgrim
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.