Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Voor ouderen Voor ouderen


Bijbelkringen
Zie agenda

Contactmiddag voor ouderen
Voor de mensen die nog niet van het bestaan van deze bijeenkomsten afweten en voor de mensen die al trouw de soos bezoeken:
In principe op de eerste dinsdagmiddag van de maand is er een gezellige bijeenkomst waar koffie en thee geschonken wordt en door de organisatoren een activiteit wordt verzorgd.
Zie agenda

Buurtinitiatief Leiden zuidwest 
Het buurtinitiatief organiseert vier keer per jaar middagen waarbij elke buurtbewoner en bij de wijk betrokkene welkom is. Er is altijd een spreker over een actueel onderwerp en er wordt muziek gemaakt. Ook zal er gelegenheid zijn om in groepjes te praten en zo buurtbewoners beter te leren kennen. Doel van de bijeenkomsten is zin aan het leven te geven en sociale contacten te bevorderen. Het betreft een initiatief van PKN Leiden Zuidwest, RK Lam Gods, het Apostolisch Genootschap en de Christelijke Gereformeerde Kerk. 
De bijeenkomsten in 2019 worden financieel ondersteund door de stichting Carolusgulden. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Meer info: Anne Wipkink (tel. 0715763234) 

terug
 
 
 
 

Intrededienst
datum en tijdstip 01-10-2023 om 14.00 uur
meer details

 
Beste mensen
meer
 
Actie wijkfonds
meer
 
Gespreksavond over euthanasie Vredeskerk
meer
 
Bevestiging ds. Mirjam Buitenwerf
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.